Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en robot


Jag är en robot.

Jag saknar känslor.

Jag blir inte trött när jag arbetar.

Jag blir inte uttråkad av monotona arbetsuppgifter.

Om en av mina kretsar går sönder gör det inte ont.

Jag blir inte ledsen om någon förolämpar mig.

Jag blir inte arg om någon tar sönder mig.

Jag lyder alltid order.

Jag kommer aldrig med egna initiativ.

Jag har inga sexuella behov.

Jag tror inte på Gud.

Jag tar aldrig fikarast.

Jag går aldrig på toaletten.

Jag kan jobba oavbrutet i en vecka innan mina batterier behöver laddas om.

Jag har ett minne på 5000 GB och besitter därmed alla viktiga fakta inom alla väsentliga kunskapsområden, 1000 GB är dock vigda uteslutande åt mitt specialområde.

Jag har inga traumatiska minnen eftersom jag defragmenterar min hårddisk regelbundet.

Jag kan lyssna på folk en lång stund utan att avbryta dem.

Eftersom jag besitter alla dessa utmärkta egenskaper anser jag att jag är den rätta personen att arbeta på er mottagning som psykolog och terapeut. CV medskickas.




Övriga genrer av Ken Taurus
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 22:26



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Tankeväckande.
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus