Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spåren blir djupare så


Med hastiga kliv
i rosaskimrande
gryning
möts vi ivriga
att mättas

men i motvind
stapplar steg
fastnar tvekande
i våtvarm sand

flämtande havsluft
håller andan
så att vågor
skonar avtryck

av lätta fötter
som lämnat
spår i barnens
sandslottsateljé

stolta står vi stilla
tills vinden torkat
tårar
och åter
rodnar himmel




Fri vers av Catrin
Läst 477 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-23 22:46



Bookmark and Share


  Yvonne
Romantisk dikt. Bra skriven.
2007-09-29

  fillatelli
Mmm.. Snyggt !

Som en avslappnad desperation..
Utveckling av skapad siluett,
där förnimmelse av svuren tid
inte blev som man tänkt eller
hoppats...
2007-09-24

  Jan Linderoth
Ibland tror jag, att du är den enada som verkligen vet vad äkta poesi är! Sandslottsatelje! Helt underbart! Och ditt gåtfulla och speciella skrivande gör dig bara......SÅÅÅ BRA! Bokmärker snart innan du skrivit! Prenumeration.......typ.
2007-09-23

  Maria Zena Viklund
helt ljuvlig!
2007-09-23

  Carlita
bara bara vackert, mer än så behöver knappast sägas om dessa vackra spår
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin