Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För när du ser sanningen

 


 

Du säger att du saknar mig

Du säger att du gör

Du säger att du älskar mig

Att jag finns i ditt hjärta

även när vi inte är tillsammans

att jag finns i dina tankar hela tiden

Du säger att du är glad för mig

och jag tror faktiskt att du är det

Men när du lär känna mig då

Kanske du sticker

 

Eller?

 

Vågar jag tro på att du stannar kvar när din illusion

om din drömtjej visar sig inte vara riktigt som jag?

(Jag är ingen prinsessa som är alldeles perfekt)

Du blir otroligt besviken om du tror att det är det jag är

Du kanske blir riktigt besviken när du ser den RIKTIGA du träffat.

 

 

Eller?

 

23/9_07




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-09-23 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan