Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Du vaknade
på tok för tidigt
och reste dig för fort
Tryckande huvudvärk
och du öppnade dörren
Jag satt böjd över toaletten
med händerna klistrade på sitsen
Du visste vad jag gjorde
Nog visste Du...
Jag letar efter svar




Fri vers av oprivat
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-04-19 20:29



Bookmark and Share


    vilsen
snyft vad fint du skriver gumman !
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat