Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens öde

\"kärlek när den är som bäst.....

blir som värst.....


när den förhindras\"




Fri vers av LassO
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-24 00:32



Bookmark and Share


  Mari N VIP
Kunde inte ha sagt det bättre själv.
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO