Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagan - trollrunor

Jag saknar trollrunor att binda det flyktiga


Inte ens gudarna ...


Också Urd, Skuld och Verdandi är skapade


När världen faller, faller också de




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-24 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP