Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är jag?

ska man
springa ifatt
vänta in
eller stanna
där man är
för att hitta
sig själv
?




Fri vers av livräddaren
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-04-19 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livräddaren