Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se hela sagan som ett hologram!

Se hela sagan som ett hologram!

Jag öppnade min bröstkorg med ett blixtlås så att min älskade kunde se att det är för henne som mitt hjärta slår
Och ni kan inte ana hur glad hon blev?
För hennes ögon tindrade och munnen den bara log
Och det var då som jag förstod att det var ömsesidigt
Så jag öppnade mina armar och fångade min älskade i min famn
så att hon kunde känna hur mitt hjärta bultade emot hennes bröst med alla dom känslor som jag har för henne
Så att hon kunde känna att min kärlek är riktigt sann
och att det är bara hon och ingen annan som får den till tröst

Vi hade träffats utanför ett diskotek en varm sommarnatt
För jag var där och hon var där
Och som en blixt ifrån en klar himmel blev vi båda kära på samma gång
För runt oss så uppstod ljuv musik
för fåglarna kvittrade uppe i träden en vacker sång
En vacker melodi, så ljuv och fri

Denna natt hade jag äntligen hittat det som jag hade sökt efter i så många år
För pusselbitarna började falla på plats i min själ
För som ett brev på posten fick mitt liv plötsligt en mening

Som ett telegram talar jag nu om för er alla att den här kärlekshistorien är sann
Ni kan se hela sagan om ni trycker på den här knappen
För då får ni se de som ett hologram

Ps.
Den här kärlekshistorien är inte sann!
Men man kan ju alltid låtsas?!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-09-24 15:58



Bookmark and Share


  dalida_bl
Hej min vän Ken!
Låtsas du?*ler sött*
Vad då inte sann? Det behöver du inte avslöja till oss...
Jag som trodde vilken tur hade du...*skrattar*... jag som kanske har försovit mig den dagen.... *ler igen*

*tycker om ditt sätt att våga tänka*

Kram / Din vän
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel