Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med hungriga ögon!

Med hungriga ögon!

Hon stod där med hungriga ögon
så jag gick jag fram och gav henne en kyss
Hon undrade varför jag tog så lång tid på mig?
Jag svarade: att jag kom ju nyss!
Sen vart det en tyst minut för ingen av oss sa ett knyst
Sen kunde jag inte hålla mig längre för mina lungorna höll på att sprängas
så helt plötsligt kändes det akut
Det som jag hade att säga måste bara få komma ut

Du har fångat min själ i dina ögon
För jag kan se en spegel som glimmar så starkt att mitt hjärta bara bultar
Jag tror nästan att jag håller på att svimma
Säg inte bara nu att jag håller på att få en hjärtinfarkt
Där mitt hjärtas röst, säger?
Jag vill älska dig och känna värmen ifrån ditt bröst
Kom och ge mig din tröst

Hon stod där med hungriga ögon ………




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-09-24 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel