Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa på okänd mark

Ödmjukhetens sanningsmoral
genomskuggande fantasier
i ett dolt förflutet
har känslor legat oberört
i väntan på mod
att förklara det som egentligen inte förklaras kan

I eggande drömmar
rymmande självinsikt
bor en galen själ
som tar resor in i farliga gränser av total upprymdhet

Av ödmjukhetens sanningsmoral
är jag förlorad




Fri vers av Tildus
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-24 19:28



Bookmark and Share


    Amoreboy
i ett dolt förflutet
har känslor legat oberört
i väntan på mod ...
favvo rad.....så sant...man har altid nån känsla som väntar på mod...nice!
2007-09-24

  systra
...i väntan på mod! Ah va bra..
Mkt bra titel!
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus