Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förrvirrande jag...

Hur ska jag kunna vara som du?

Hur ska jag kunna ge allt det goda...

som jag bara vill spy åt..

endast i ren avundsjuka.

Spy, svälja och spy igen...

Hur ska jag kunna prata som du?

Föra glada och trevliga samtal med någon jag inte känner?

Som jag egentligen vill springa ifrån...

springa och gömma mig.

Vart får du alla roliga skämt ifrån?

Har du en lärobok i komedi i bakfickan?

Vill riva den i bitar...

Tugga den sönder.

För när du går...

vill jag fälla dig...

bakåt eller hellre framåt så jag slår i min näsa...

så jag kan förstå att du är jag..

nästa gång jag ser dig i spegeln...

så jag vet att jag vänder mig själv ryggen åt när jag går.




Fri vers av Tildus
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-24 20:04



Bookmark and Share


  systra
Den Tildus, den var bra...
hur det är när man är arg på sig själv...
den där läroboken, finns den på nätet?
Isf kan du blocka sidan.*ler*
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus