Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en milstolpe från länge sen dök upp

Så bara för skoj skull här är den, direkt från en viktig natt i mit liv




En definition av frihet (M.U.C.K.)

 

 

Nu kommer livet snart åter

Men jag vet ej om jag skrattar eller gråter

Björkarna blommar ditt leende likaså

När man hittat hem måste man alltid gå

Ändå känns det skönt att lämna allt

Själen frös och allt kändes kallt

Nu vill jag tillbaks till mina rötter

Slänga de svarta kängorna ifrån mina fötter

Jag sköljer min strupe med kryddat brännvin

Möter sommaren åter och låser in den i mitt skrin

 

 




Fri vers av theperna
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna