Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När orken tar slut

Varför ler du aldrig mer
när tårar är långt härifrån..
Eller gråter du i ditt hjärta
så jag inte ska se
Vem slutade att prata
om saker som inte behövs
för att lära känna den människa som står i mitt kök
Ohörda böner
jag ber inte mer..
för att skriva nya sidor i vårt liv
du ändå inte läser
Tystheten gnager
likt ekorren på sin mat
vem orkar gå hungrig för länge
Stilla min oro
min nyfikenhet är sedan länge försvunnen
endast tryggheten är förlorad
Vem är du som sover i min säng
naken
bredvid mig
Som står framför med ryggen vänd
Vem valde detta livet..
-Inte jag
som älskar dig ännu för det lilla vi har kvar.




Fri vers av Tildus
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-25 10:33



Bookmark and Share


  systra
Denna konstanta förvirring, denna ständiga undran om vad som är rätt eller fel... När man älskar med en saknad av något som var, något som kanske kommer igen...Eller aldrig!!
Hur varenda cell i kroppen sugs ur en o allt blir grått...Kanske är det här sketna vädret orsaken?!
2007-09-29

  Anna Nickolausson
underbar text om känslan till nån annan
2007-09-25

  Mats Henricson
Objektet för denna vackra dikt borde förstå.........
Han/hon (?) vet nog inte vilka möjligheter som finns, verkar vara en \"sömnig typ\" (om du ursäktar). Du utstrålar ju så MYCKET VACKER KÄRLEK !!
FINSTÄMT OCH LITE TRAGISKT !!
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus