Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja ja jag vet att det blir töntigt men jag älskar dessa små ordlekar med ords olika betydelser!....


En annan sorts Andnöd




Anden simmar i liten sjö

fastnar i metrev

- Andnöd....




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 17:44



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så träffande; jag blir andlös...
2007-09-26

  Gustaphsson
kort, enkelt och vackert
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis