Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsar andra vägar

Förlorade i ett tvåmanna land.
Utblottade och slagna.
Besegrade av människor utifrån.
Glöden i vårt kämpande slocknade.
Fann inget mer syre för att kunna starta den brand som varmt våra hjärtan.
Nu lämnar jag dig ensam kvar.
Reser till okända länder.
Känner mig besegrad
men ändå vunnen.




Fri vers av Tildus
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-25 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus