Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådvillig själ

Envisa metaforer skakar mitt sinne.

Förtrollar och lurar under samvetskval.

En hycklare som lever på citat.




Fri vers av Tildus
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 15:23



Bookmark and Share


    Amoreboy
bra skrivet....djupt!
2007-09-25

    Amoreboy
bra skrivet....djupt!
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus