Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om vi fick kredit på livs-tid som tack för att han satte ner foten i vattenpölen, den där gången....




Tillit

 

Vi

som i ett livsbejakande ja

en sanning omöjlig att väja för

fortfarande inför varann

 

Bortom ord och handling

 

visade du

visste jag då

 

att även om

 

så vore livet  fullkomligt

med få dagar räknade

 

 

 




Övriga genrer av Agnes
Läst 772 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-09-25 17:45



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Fantastisk lyrik

jo vi har bara en stund i taget
här och nu
att upptäcka det är stort
2007-10-18

  Albert
du skriver vad jag tänker!

men du formulerar det så fint
det är kanske inte så många såna här dagar

men om det åtminstone är några så...
2007-09-29

  aftermath
vilket lyft i de två sista raderna
de gör titeln rättvisa
2007-09-27

  Jer
Sammantaget med ingress, är det högst ödmjuk av dig att låta dessa kallas \"bara ord\".

Å andra sidan kan jag hålla med om... vi skriver bara ord.

En oväjig sanning... en ounvidklig konsekvens... är den som stå högst, längst... mest... i våra få räknade dagar.

Gillar mycket, eller rättare sagt allt, i denna pärla... med sin korthet, klingar varje ord sammantagen, så himlans högt.
2007-09-27

  Fredrik P. VIP
hm...som en översinnlig
upplevelse. Vackert!
2007-09-25

    Nils_
Bygger upp stämning... vad hände sen? Känns som en början på ett slut...eller liknande... en ny fas i en relationen kanske... spännande!
2007-09-25

  Maria Zena Viklund
mycket vacker!!
2007-09-25

  Rachel Roth
stort...och vackert...
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes