Längtar så mycket..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtar så mycket...


När är det min tur?

När är det min tur att möta den stora rätta kärleken?

... Ser fram emot det! Så mycket...

... men tills dess ska jag bara njuta!




Fri vers av Jea
Läst 704 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-25 19:37



Bookmark and Share


    JJ VIP
Låter fritt på någotvis, du vänder längtan till något positivt! Mvh. JJ.
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Jea