Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte i ett avsked



Ett gulnat asplöv
lägger sig i glömd sandal
på regnprickig sand




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 734 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-26 02:16



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
vilken söt!
2009-09-18

    Feliciaförsvann
den var fin på ett ganska gulligt sätt. inte mindre för det., jag gillade den!
2007-09-26

    Feliciaförsvann
den var fin på ett ganska gulligt sätt. inte mindre för det., jag gillade den!
2007-09-26

  Ola Rydberg
Gillar vemodet och sentimentaliteten i sådan här poesi
snyggt målat !
2007-09-26

  Cris
Super..vilken bild.. som ett vackert foto..
2007-09-26

    Felix Knutsson
Fin bild. Att förstå hur man kan glömma en sandal är ju inte så svårt. Skönt att gå barfota från stranden. Men, jag ser ofta enstaka skor som dräller inne i stan. Även så här års. Märker inte folk att de lallar omkring med bara en sko?
2007-09-26

  Fredrik P. VIP
strålande höstbild som
ger sommarnostalgi.
bokmärker.
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet