Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den 26/9 2007 kl 06.53


Om

 

 

 

Om jag faller i hop som ett korthus i din famn

om jag går in i koma och bara vill sova

 

finns du fortfarande kvar då?

 

Om jag gråter dygnets alla timmar skriker i sömnen och vaknar med gråter i halsen

tröstar du mig då?

 

Om jag ber dig lämna mig säger att jag värdelös och inte förtjänar dig

 

tror du mig då?

 

Om jag inte hittar meningen med livet och säger att jag känner att allt är mörkt

ger du mig lite av ditt ljus då?




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 06:56



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Så mycket oro och smärta förpackat så snyggt, jag applåderar dig.
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan