Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon står mellan träden - höst

Nu står någon mellan träden

och höjer en osynlig hand

mellan mig och solen -


gör en osynlig skugga

som sakta väcker kylan.


Ännu vet inte träden.

De bara anar drömmarna

som skall växa i vitt



 




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-26 08:10



Bookmark and Share


  Madjori
Vacker text!
2007-09-28

  Jessica Ebbesson
Ojoj vad vackert! Slutstycket tilltalar mig mycket. Naturlyrik på hög nivå!
2007-09-26

    höstblomma
..ja, håller med nedanstående kommentar, fin känsla ger denna ..bra!
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP