Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en skör varelse

tänk

hur sårbar man är.

Man kan tro, att man är så stark
\'jag skulle klara av det\'
tänker jag själv
när jag ser på andras problem och sorger

men se det från en annan vinkel,

vem är jag?
och hur ska jag vara, för att stå ut med
att leva med mig själv

vad gör jag?
tröstar vänner, visst
det är bra
man ska ställa upp för sina vänner

men ibland känner jag
att jag inte har någon tid alls
att känna efter hur jag själv mår.

jag är en skör varelse
(tror jag?)

lika patetisk som du.
lika sårbar.

lika liten
och
slagen.

och jag frågar mig själv,
hur mår jag?

hur vet jag hur jag mår?

jag känner ingenting.
jag mår ingenting
varken bra
eller dåligt

vad mår man då?

När jag sitter på mitt rum,
och det känns som livet går förbi utanför fönstret
utan att ens knacka på

bara skiter i mig

inte ens en tanke,
att tala om för mig, malin här är jag, ditt liv
kom ut med mig

-




Fri vers av boobcacky
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 12:56



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
\"lika patetisk som du\"... här bränner det till... Skönt skrivet!
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky