Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag föddes halv, blev hel, delades igen. Du är också halv.

jag är ditt liv men
om du inte nämner mig så
stäng in din själ och fyll den med tårar,
men skyll inte på mig,

det var en dålig idé från början
fullständigt omatchat, som du säger.
skrapar en självständig brottningsmatch,
och vi kallar det kärlek

men det är inte bara att fortsätta.

tro.

(tar sig egen tid)

och även fast det var du som försvann,
ifrån mig,
så vet jag fortfarande inte
om det är mig själv jag ska förlåta
eller dig.

i min egen fantasi,
tror jag fortfarande att du ska svara om jag ringer
men jag vågar inte

jag har försökt, med all min styrka
att bygga upp mig själv
-jag är fortfarande inte hel

var jag lika halv innan jag träffade dig?




Fri vers av boobcacky
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 17:51



Bookmark and Share


    RebeccaW
Shit, jaa, sådär är det... Jag blev alldeles stum av din text. Fan, vad bra du är!
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky