Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anstår helt utan åtskillnad till matsmältningsbesvären

dom här mellanomdömeslösa år
trettio-nånting, 40, 50, mer?

Passerat frukost, brunch och lunch.
eftermiddagarnas tétider av våra liv,
när energin och gravitation kämpar för att nå golvet
och ännu, varje åldrande spricka, och varje
åldrande rädlsa

dagarna, omkastbara här
30-nånting, joina gymmet
40-nånting, ta semester.
50-nånting, besök hjärnskrynklare som du borde sett förr,
eller sparka bakut
belägra ansiktsspackel
eller..
medge, kanske är du rädd om de små barnen.

titta vad du äter

och så bli undergiven
till huvud gentemot din dödliga supertid,
med ett leende
anstår helt utan åtskillnad till matsmältningsbesvären

dom här mellanåren och rädslan,
plötsligt här, och det är försent
att ignonera




Fri vers av boobcacky
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky