Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt egna älskar,älskar inte


Vänskap, inte vänskap

stunder

när man känner att livet inte längre är värt någonting

att
söka glädje
i hela mig fast jag hittar ingenting

jag vet att jag är glad,
att jag kan

jag kan göra allt utan dig,
säg någonting så gör jag det

och du får inte vara med

fråga mig om vi ska hitta på någonting,
och jag ska säga nej.

Du har alltid vart du, som är med någon som inte är lika bra.

du och någon mindre,

du, och någon som skulle vara som du
Livet är inte hårt
livet suger inte,
man kan skratta.

Jag gillar mitt liv, det suger inte och jag,
jag kan skratta.
oj vad jag kan skratta

jag ska skratta timmar i streck

skratta utan dig
skämta lite

Jag ska ha kul, du får inte följa med
fråga om du får följa med
jag är trött nu.

Fråga om jag vill vara som du


-så ska jag säga nej




Fri vers av boobcacky
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-14 11:46



Bookmark and Share


  shakespearerules
<3 bäst
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky