Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kan slå din humor eller din underbara charm och dina ögon lyser upp tillvaron som en stark str

I mina ögon är du perfekt.

Ingen kan slå din humor eller din underbara charm,
dina ögon lyser upp tillvaron som en stark strålkastare.
-Jag vill bara falla ner i dina armar och stanna där för evigt,
jag vill att du håller mig hårt runt midjan så att,
ja kan lägga mitt öra på ditt bröst och känna
hur ditt hjärta slår.

Känslan att höra dig säga \'jag älskar dig\',
får mig att vilja krama dig och aldrig släppa taget.

Om du skulle försvinna ur mitt liv,
skulle jag inte klara mig längre.
Du är min själ, min dag,mina tankar, allt.




Fri vers av boobcacky
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-20 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky