Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud jag ber dig låt honom stanna

ge mig lite ljus och hopp, för det är det enda jag behöver just nu.
Dö inte ifrån oss, inte du iallafall. du har inte tid.
Sjukhuset gör dig inte illa låt dom hjälpa dig, snälla säg att du har den livsviljan som krävs snälla du klarar det.

Jag hatar att bara gå och vänta, finns inga doktorer som ringer mig och föklarar hur du mår vad kommer hända här näst?
Du är den som brukar klara dig mot alla odds du måste klara detta,
annars vet jag inte vad som händer
med mig

du är den som håller mig vaken om nätterna, även får upp mig på mornarna.

bara lilla jag, du måste betyda.

caspian du hör hemma hos oss, vi behöver dig alla,
ge oss en chans att visa
jag vill inte att det ska vara såhär, jag vill att du ska överleva det här.
kom igen, kom igen gubben du klarar det. du måste, fattar du du MÅSTE!

jag klarar inte ett steg utan dig för det är du som ger mig kraften och energin så
snälla försvinn inte nu, nu när jag behöver dig som mest
gör inte om det igen, okej? gör det inte
caspian du är förlåten
men är jag?
kan jag bli förlåten?

jag bara önskar att jag kunde åka ner till dig, sitta där på sjukhuset och hålla dig i handen för du är så mycket mer än du tror

jag vill se dig vakna, jag måste få klartecken, jag vill att du kommer och säger att du mår bra, bara ett täcken, vad som helst jag vill bara veta

och i dom här stunderna så vill jag bara sjunka ner i dig
fattar du inte att alla behöver dig?

du kan få min luft, jag ger dig allt för det sårar så mycket att du inte kan bruka din egen.

Gud, jag ber dig låt honom stanna. för jag vill inte det här
jag koncentrerar mig inte på någonting för du vågar inte tro på dig själv

du skulle kunna tro att det finns hjälp, du skulle till och med kunna tänka dig låta dom hjälpa dig. om du inte trodde att det var för sent

tro inte att det är försent caspian ge inte upp för fan

jag älskar dig, men det spelar ingen roll, för dom orden är ingenting jämnfört med mina känslor för dig
gör inte såhär jag har redan fyllt hela min värld med tårar
och det bara stiger, varför tar det inte slut
du har ju svaren på mina frågor, du kan inte försvinna inte nu, inte du
jag har inte fått veta allt än och jag vill ha dig kvar här resten av mitt liv

du måste klara det här
jag lovar jag kommer direkt, om du bara ger mig ett tecken,
vakna för fan caspian VAKNA

varför blir det såhär caspian, gud varför gör du så här mot han?
varför gör du såhär mot mig?
få det att upphöra.
låt han leva det är allt och det sista jag ber om

låt honom leva




Fri vers av boobcacky
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 18:22



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
En mycket stark och känslomässigt engagerande dikt!
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky