Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lek livets lek

Att se genom barnens ögon

kan ibland vara bra.

 

De leker sig igenom vardagen

gör tråkigheter bortglömda

men mest av allt

de är sig själva.

 

Kom med och lek

bara va för en sekund

låt tiden vänta.

 

Lek livets lek

gör inget du inte kan

och glöm  alla krav du har

bara ta det du kan

försök inte va nån du inte är

och fyll dagen med skratt

lägg ilskan åt sida

blunda

visst blev livet lite lättare

en kort sekund




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-26 15:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ja... med barnasinnet och leklystenheten som vägvisare blir livet lättare att leva... livslustans ledsagare...ja...
2007-09-26

  Tildus
Härlig uppmaning!
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson