Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kort sekund

tiden stod still

allt var bra.

 

glömda känslor kom åter

kunde vända varje blad

med ett leende.

 

Vetskapen

om att slå ut vingarna

gjorde att fåglen lyfte

näringen flöt åter

till den döende blomman

och den fick liv igen.

 

För en kort sekund

gick det att andas

innan dagen hann ifatt

och allt gick vidare




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-26 15:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert och förhoppningsfullt om blomman som fick liv och fågeln som fick luft under vingarna...
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson