Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig och du älskar mig

då jag är din kille och du är min tjej
Kom hit, min älskling
Kom och dansa med mig

När ljuset kommer med morgonen försvinner
mörkret med natten
För solen den tittar fram och börjar att värma oss
båda två där vi sitter på berget
då vi plötsligt får syn på den svarta katten
som stryker sig så sakta hemåt ändå efter nattens
bravader på jakt efter en råtta eller två
Vi tittar då på varandra med ett stort leende
För den där söta men skygga lilla katten var väl
ändå en upplevelse att skåda ändå
Så själva bestämmer vi oss också för att så sakta
hemåt gå
Hem till vår egen lilla lägenhet som vi har
Hem till vår egen lilla vrå

Jag älskar dig och du älskar mig
då jag är din kille och du är min tjej
Vilket känns helt okej för mig...

Ken Cassel
25/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-09-26 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel