Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- half closed eyes -

 

 

 

Det här är nära drömmen jag när

Kanske så nära jag någonsin konmer vara

För att vinna den, kanske borde jag stanna

Släppa det sista som håller mig kvar i verklighetens snara

Vända ryggen åt det som jag är främling i

Börja tro på något igen

Det jag själv kan skapa

Idealist eller tillvarons slav?

Frågan dras till sin spets

 

 

 

 




Övriga genrer av theperna
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-09-26 17:10



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Tankeväckande denna din text. Du berör det existensiella varandet. Känner igen frågorna som finns där, eller frågan bakom frågorna: Hur vill jag leva mitt liv, i det jag ser eller det jag känner?
Meningen \"Vända ryggen åt det som jag är främling i\" fastnade. Påminner mig om hur lätt det är att bli främling i sitt eget liv och denna längtan i att få veta igen var man hör hemma, att få visshet om sin egen kraft...

Hmm...Tål att tänka på

Tack för den!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna