Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen i ögat!

Ledsen i ögat!

Jag var romantisk men hon bara snäste åt mig
Fick mig att känna mig mest till besvär
Så nu står jag här ledsen i ögat och vet inte längre vem jag är?
Vad hade jag gjort för fel?
Om det är någon som kan tala om det för mig
så är det nog dig som jag håller kär.

Jag var älsklig och snäll
Men hon bara snäste åt mig
Och det fick mig att börja undra?
Hatar hon mig så mycket, så om hon fick chansen
Skulle hon då ge mig en smäll?
En riktig vinge
En riktig karamell

Jag vet att jag inte är världens rikaste och kanske inte världens vackraste
Men kanske ändå världens gladaste
En som ständigt försöker att tänka positiva tankar
för ständigt är dom där i mitt huvud och bankar
så att jag ska kunna se skillnaden på rätt och fel
För vad än konsekvenserna blir?
Så är det något som jag sen måste lära mig att leva med




Fri vers av Ken Cassel
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel