Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

black city



de tunga seglen lägger sig över mina nätters hemkvist
Bara andetagen orkar sig igenom mörkrets timmar
Mina gator är fyllda av sand, min stad en öken
jag bygger sand slott och ser vågen svepa allt iväg




Fri vers av Neal
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal