Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du ser vad du har kanske du blir mera tacksam


Jag ställer inte så stora krav

 

Det enda jag önskar är att jag vaknar nästa morgon utan en klump i hjärtat

Och ett berg i magen

Blymassa i benen och kilovis med bomull i huvudet

Jag önskar varje gång jag lägger mig att jag ska känna mig fri i kropp och själ

Det är därför jag sover så ofta




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan