Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar lukten och smaken av dig

då jag tycker att det är på tiden att du kommer hem igen
Visar att du fortfarande är min bästa vän
Visar att vi två fortfarande hör ihop
För annars är det lika så bra att jag packar ihop alla mina
saker och drar min väg
För om du inte älskar eller tycker om mig längre är det lika
bra att jag ger mig iväg utomlands ifrån Sveg där jag får
skaffa mig ett annat litet kneg
Ja, så att du slipper att få se mig här något mer då jag
saknar lukten och smaken efter dig
Jättejobbigt
Ja, bara så att du vet...

Ken Cassel
17/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-09-26 19:25



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
lukt / doft - jag saknar den också
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel