Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte riktigt hur detta blev, var först tänkt att bli en dyster text, men det blev väl någon sorts blandning.

EECE




Kärleken jag inte kan nå

 

 

jag vandrar här i mörkret
på de ensamma gatorna
i min regniga astfalterade stad

höstvinden blåser kallt
och löven faller sakta mot sin död
där jag går
sökandes efter kärleken jag inte når

hon är min ögonsten
min ängel och prinsessa
och jag älskar henne
mer än vad kärleken själv kan förstå

och hon älskar mig
jag är älskad av änglarnas prinsessa
jag är lyckligast på denna jord

men livet spelar sina spratt
allt för att sära på oss
och det känns så svårt
men jag tänker aldrig låta någon
få förstöra det som är vårt

jag vandrar ensam
månen gråter tyst
och stjärnor faller
på gatan där jag går

byggnader rasar omrking mig
marken ger vika
och jag faller likt höstens löv
sakta ner i mörkret

kanske faller även jag mot min död
vad vet jag
spelar mig ingen roll

jag har inte levt länge
men i detta livet
så blev jag älskad av dig
änglarnas prinsessa

så även om jag dör nu
så kommer jag känna mig mer levande
än de som faktiskt lever
för jag har något som ingen annan har
din kärlek - så underbar

min kärlek för dig
är oändlig och utan slut
även om kroppen min dör
så blåses aldrig kärlekens flamma ut

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 658 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 21:36



Bookmark and Share


  Stjärnöga
En underbart vacker
kärleksförklaring!
Romantisk känslig
och poetisk som få!

strålande! :)

Applåder!
2007-10-02

    Jea
Du är helt otroligt! Att älska någon så högt är så underbart och att bli älskad av någon så högt måste va det bästa pris man kan få.
Vackert!
Mvh Jea
2007-09-27

  dalida_bl
En till... fin dikt för oss läsare....*ler*
*och Nicklas som vanligt älskar och älskar ännu mer ...*

Hälsningar
/D/
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP