Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländad

*

* *

ska aldrig glömma

mötet lämnade djupa spår

längst in i mig

du var inte man

inte heller kvinna

men jag bländades av din skönhet

du talade om vad vi ännu inte vet

någonting nytt för denna världen

i dig hade det halva blivit helt

i din blick såg jag en ängel

men jag måste snart titta bort

mitt halva hjärta fylldes

till bristningsgränsen

bländad

av allt det vackra

du är

* *

*




Fri vers av Freeman
Läst 409 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-09-27 08:54



Bookmark and Share


  Angeldust
Bilden värmer...men det gör du med med allt vackert underbart du skriver förmedlar till oss andra, på andra sidan.Kram Tinny
2007-10-08

  Maria Zena Viklund
ljuvlig!
2007-10-01

  bluesatin
Hej Henrik

Vad fint du skrivit. Glöm aldrig vad mycket du kan ge med ditt skrivande. Själv är jag mycket inspirerad av ditt skrivande och du verkar vara en härlig person.

Kram Blue satin
2007-09-29

  livsdans
Tack för ord som lämnade en fin känsla i mitt hjärta!
2007-09-27

    Brell
Sagolikt!
2007-09-27

  Catrin
Vackert!
2007-09-27

    Lindizz
Underbara rader om en ängel...*ler
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman