Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara älskar när du lyser upp

Öppna ditt sinne så att jag kan känna av dina
sköna vibrationer
Var lite mera än du brukar vara
För jag bara älskar när du lyser upp

Jag öppnar mitt eget sinne och tänker på stunder
som har kommit och gått
Och så fort som jag tänker på dig inser jag att det
bara var kärlek på min lott
För min älskade vän
Mina minnen på oss två för mig direkt in i
kärlekens tecken

Vi öppnar oss för varandra och försöker att göra
våran saga helt sann
För som de sanna vänner vi är älskar vi varann
och håller varandra, så kära
Håller varandra nära
Och det utan krusiduller
Bara sådär-a
Och jag bara älskar när hon lyser upp
När hon är riktigt vacker och tuff...

Ken Cassel
12/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-09-27 16:24



Bookmark and Share


    RebeccaW
Fint skrivet!!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel