Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag bestämt mig!

Nu har jag bestämt mig!

Jag vill kunna ge henne allt som jag äger och har
Men jag är så rädd för att bli utnyttjad så som jag så många gånger har blivit förut
Då jag alltid har fått stå där ensam till sist
skamsen med rumpan bar
Helt utblottad!
Då min kärlek som oftast inte har fått något lyckligt slut

Men nu har jag bestämt mig
Jag tänker ge henne allt som jag äger och har
Ge henne mitt fullaste förtroende
Allt för att vi ska kunna formas tillsammans
Och för att jag älskar henne så mycket och vill att hon stannar kvar
För jag hoppas att vi två ska bli gamla tillsammans innan vi båda faller ner och dör

Nu har jag bestämt mig!
Och sen så får vi se hur det går?




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 16:56



Bookmark and Share


  dalida_bl
Har du bestämt dig?*skrattar som en gammal väl*

Ha det bäst!

Din / Skånefan
2007-09-27

  charlotte hedendahl
Ljus och hoppfull !Lycka till !
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel