Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag

det är sådana här

dagar

man verkligen känner

att man är ensam.

 

En dag som alla andra

tyst

bara barnen hörs.

 

idag

min dag

men jag fira den

i tystnad.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-27 18:05



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Firar dig med min vän o grattis
Kram
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson