Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tystnaden

inget speciellt

enbart kaos.

 

Stanna en stund

i tystnaden

för att hitta ro.

 

Sen blir allt som vanligt

och dåtiden har fallit i glömska.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-27 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson