Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finn rätt ton

hör musiken i vart rum

fyller tystnadens eko.

 

dalar ner

bryter isen

väcker naturen

 

men just den där tonen

som får hjärta att trampa

får en att stana upp

känslan som fylls med vinden.

 

finn rätt ton

den som fyller sin plats

gör dagen så speciell

oop min gick nyss förbi




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-27 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson