Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt bli mitt skal

byggt upp genom tid

lagt som en hinna

menat att skydda.

 

men gång på gång

har det brutits

och glädjen tömts.

 

låt bli mitt skal

du når ändå inte in

för jag har byggt fällor

innanför

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-27 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson