Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig!


Du gör mig galen, min älskling
För hela tiden ställer du frågor som jag har svårt
att svara på
För jag tycker ju att du borde känna mig så pass
väl vid det här laget att du borde kunna lita
på mig ändå?!
För, för mig finns det ju inget annat än vi två

Du gör mig galen, min älskling
För hela tiden säger du till mig vad jag ska göra
så fort jag kommer hem ifrån jobbet mitt
Jag vet ju om att du också har jobbat och slitit
Så sätt dig ner här nu istället bredvid mig i soffan
för en liten stund
Ja, så att vi tillsammans för en liten stund kan
drömma oss bort
Bara slappna av och vara

Varför måste du hela tiden reta upp dig på mig
för varenda minsta lilla grej
Varför kan du inte förstå att jag är en kille med
helt andra perspektiv
Men trots det så är jag ju din kille och du är min tjej
Jo. jag älskar dig
Det är ju just därför...

Ken Cassel
3/12-20019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 20:02



Bookmark and Share


  aol
små bubblor av kärlek bakom vardaen läs min dikt kär den önskar jag dej
2007-09-28

  jardan
Jo, den tråkiga vardagen gör du oss uppmärksammad på - bra skildrat !
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel