Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer tid

allt går för fort

igår lekte livet

och nu är snart imorgon.

 

behöver en minut

mer tid

att finna vad jag söker

blundar ja

försvinner ju en evighet.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 148 gånger
Publicerad 2007-09-27 22:34



Bookmark and Share


  jardan
FÅngat ett ständigt dilemma, den tycker jag om
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson