Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten ask

något saknas

något som är så skört

något som behöver läkas.

 

något som varit påsen

andra slagit på

brutits ner

trasat sönder

och slutligen

slängts i soptunnan.

 

nu ligger det i en liten ask

och vilar

finner tid

att läka

så att det så småningom

kan blomstra

och slå ut

i full kraft.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-27 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson