Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ordens \"laddning\", deras intensitet och hur de kan tolkas....


ORD

Kakafoni
Eufori
en kaskad av ord
\"verbala mord\"
Att vältra sig i ....
Inte utan sälta i...
om man bara exploderar
eller imploderar
kanske man imponerar
eller eroderar

Ordens värden
kan vara omätbara
men de kan också vara
okränkbara
eller bara
salvelsefulla
som : \"knulla\"
fult för många
älska att orden fånga
i en verbal arrest
slut på detta lilla \"test\".......




Fri vers av Mats Henricson
Läst 1520 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2007-09-28 07:50



Bookmark and Share


    lory
underbart
2011-12-25

    Max Poisé
Helt klockren och tempofylld..Max gillar sådant!!
2010-03-03

    Minicookie
Oj, hjälp. Det var en del ord som jag inte förstod i första streckan, men det gör nästan saken bättre! Den var bra. Väldigt, väldigt bra. Fortsätt så.
2008-08-23

  mare VIP
Verkligen intensitet......härlig känsla....
2008-01-22

  "Silver" VIP
Laddade ord i rimmande dans med fint flyt.
2008-01-18

  coffe
härliga metaforer i klok ord..c
2008-01-10

  charlotte hedendahl
En fin, finurlig dans med ord!
2007-12-05

  aol
verkligen tänkvärt om ordens flöde dina tankar fick
mina att börja vandra bravissmo mats
2007-11-09

  Maudem
Roande
2007-11-08

  Lena Renman
Ja vi är ordbärare här :-) ord är starka saker...De är skapande.

Lena
2007-11-02

    ej medlem längre
Vackert och finurligt skrivet, bra!
2007-10-26

  hero40
En härlig dans med ord
med fint flyt i.
2007-10-09

  Last Word Spoken
Intressant!

Intensiv puss & kram ;))
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska