Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dukat för fest

så fint allt är

rummet strålar

allt är klart

bara att vänta.

 

Tiden går

blommorna vissnar

glasen byter färg

och tystnaden ekar.

 

Var var det som hände

var blev det fel

dukat för fest

men festen dog ut

innan den börjat.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson