Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomt

tyst

hör varje nål

som faller

väntar

hör varje andetag.

 

tomt

inget som fyller

mellantiden.

 

ljuden dämpas

räven lurar bak hörnet

men här är det tomt

ekande

 

passar tiden

når fram till framtiden

där det är fullt av liv

och tiden fylld av värme.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-09-28 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson