Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Melina Landos text/erfarenhet med en polisyngling, så vill jag med denna text berätta att de mognar med åren! ;o)


Så bevekar man en snut

 

Försenad

första dagen på det nya jobbet

idiotfärd genom Göteborg

morgonrusning

Rött ljus

(gäller det även cykel?)

 

....och med mascarablandat snor stod jag där

inför farbror polisen

bortförklaringar

skammen ihopgrötad till en boll i halsen

 

 

Och slutklämmen:

- :" ....och så har jag fått min mens också!"

 

 

Jag slapp böter.

 




Övriga genrer av Agnes
Läst 671 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-28 10:22



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Fantastiskt varmt beskrivet

jo visst är det så att är man ärlig
i sitt språk så känner omgivningen det

Jag har själv sluppit böter
då jag bara sakt som det är

så ärlighet funckar
2007-12-18

  Tabes
Asgarv! Ibland är det bra att vara tjej.
2007-11-08

    Bodil Sandberg
Det var en välsignad snut det där...han visste att göra livet lite lättare...mens...fyyyyyyyy...tack för en oerhört välmålande härlig text!!!!!
2007-10-12

    Regina E
Kul och fartfyllt skrivet!
2007-10-03

  Albert
livet är orättvist!

kanske snoret ändå kunde beveka...
hmmm
men en tonåring skulle få böter

och jag, en ren och snygg man: BÖTER!
och jag skulle säga:
Ja det är ju inte mer än rätt att böta, så många gånger som jag kört mot rött

Den där polisen skulle jag vilja prata med!
(Bjarnes kommentar är bättre än din \"dikt\")

:)

fy vad sur jag blir! du skulle fått böter!!!
Jag fick t o m när jag flyttade möblerna
700 spänn!

hjälpte inte med nåt snor där inte
2007-09-29

    Mattias Karlsson
Så jävla bra ursäkt, den ska jag köra med nästa gång:)
2007-09-28

    Lena Nilsson
Ska komma ihåg det som ett tips....
2007-09-28

    jahapp
HAHAHAHAHA men du e ju så jävla rolig.,...den ska jag köra med gråten i halsen nästa gång...behöver ju inte va snuten, kan va chefen, ligget eller vad som helst hahaha

JAg blev så irriterad på några på vårt möte som mitt bland alla oss under mötet skulle berätta att de skulle va borta det å det datumet, den å den tiden, för läkartid osv...jag kunde inte låta bli \"Jag ska till gyn på tors så jag e borta då\"...chefen asflabba - de andra blev tysta...
2007-09-28

  Antropofagen
Tror inte att det hade funkat med att säga att man fått transportfjång..?
2007-09-28

  Bjarne Nordbö
Jag som inte klarar mej ens när jag är oskyldig häpnar över din list.
2007-09-28

    André
Aaah.. Vekling som gick på den lätta hahaha!
2007-09-28

  aftermath
vad kan man tillgripa för strategi som man..?*S*
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes